Skriv ut den här sidan

Hos oss får du hjälp att komma tillbaka

Att få en cancerdiagnos är ofta en livsomvälvande händelse som ger upphov till många känslor och tankar. Sjukdomen och de behandlingar man får kan ge upphov till fysiska problem som man kan behöva hjälp med.

En cancerdiagnos och en cancerbehandling påverkar hela livet. Allt från hur kroppen fungerar till relationer och ekonomisk situation kan påverkas.

Man kan också behöva råd och stöd kring vad man själv kan göra för att må så bra som möjligt. Hos oss får du hjälp och vägledning tillbaka till en bra vardag igen.

Vad är cancerrehabilitering?

Cancerrehabilitering har som mål att minska följderna av cancersjukdom och behandlingar. Det handlar om att komma tillbaka efter det man har gått igenom.

Det kan vara frågan om åtgärder för att återfå fysisk funktion, få tillbaka ork, komma tillbaka till arbetet igen och psykologiskt bearbeta det man har gått igenom.

Alla är olika

Vilka behov man har av stöd och rehabilitering under och efter cancersjukdom och behandling kan variera från person till person och över tid. Vi möter dina behov som de ser ut just nu.

Välkommen till oss

Vi är ett multiprofessionellt team som arbetar tillsammans med dig som är patient för att planera din rehabilitering.

Öppettider

Vi har öppet helgfria vardagar 8-16.30.